NEM in the media

Ако не можеш да ги победиш, придужи им се: На 5 по ред New Europe Market дознајте во чии раце е иднината на FTA каналит

Петта година по ред Дубровник нема да остане запаметен само по најдобрите туристички доживувања или филмски сетови, туку на четири денови ќе стане центар за најдобрите дебати за иднината и развојот на телевизијата. New Europe Market е медиски настан на кој присуствуваат најголемите експерти од полето на телевизијата и медиумите, а во панел дискусиите за преживувањето на FTA каналите меѓу се` поголемата конкуренција, ќе зборува еден од најистакнатите панелисти на овогодинешниот NEM и извршен директор на групацијата Antenna International, Pete Smith.

Learn more: https://marketing365.mk/